Søren og Carina


October 1, 2005

Esfehan efter powershopping

Filed under: Tur til Iran 2005 — Søren Christensen @ 10:32 am

Saa er der gaaet et par dage, med masser af dialekt… altsaa de er lidt svaere at forstaa her. men vi laerer jo nok meget af det. Onsdag, torsdag var vi rigtig paa turist shopping. Brugte naesten 1400 kr paa 2 dage. det er saa ogsaa foerster gang vi har kunnet bruge penge. vi koebte alt hvad vi syntes om.

Det er en meget soed familie vi bor hos. De er alle meget interesserede i at vaere sammen med os, og at vi skal faa nogle boern. Iranerne har noget der hedder Tarof. Den oplever vi helt vildt her. De oeser op paa vores tallerken. Det er en almindelig form for hoeflighed. De synes vi spiser alt for lidt af deres mad. De stiller spoergsmaal hele tiden og fortaeller om hvor smuk deres by er. Janteloven er en by i Danmark. De vil hele tiden have vi skal fortaelle hvor smukt her er. Det er ret sjovt. De kan slet ikke forstaa at vi kan savne Danmark og dansk mad. Send mere rugbroed og gerne noget leverpostej.

I dag har vi set chehel-sotun. (40 soejler) og brugt en time paa at lede efter frimaerker.

Vi har koert med bus. Det kostede 25 toman (18 oere) og spist is for 200 toman (1,4 kr). I dag skal Carina lave dansk mad. Vi ses.

« Esfahan   Shiraz »

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.